Omställning

Mod att utvecklas i ditt arbetsliv, med fokus på dig, dina mål och möjligheter.

Karrärvägledning - samtal om ditt framtida arbetsliv.


Att fundera över sin jobbframtid är något de flesta människor gör. Det kan handla om att vilja byta jobb, men inte riktigt veta till vad. Kanske har du just nu inte ett jobb och söker efter ett nytt. Du kan också ha blivit sjuk eller uppsagd på grund av övertalighet eller omorganisation.

Mona Eriksson är ett tryggt och proffsigt stöd i din karriär som chef.

När du söker nytt jobb, behöver komma vidare eller vill utveckla dig i din yrkesroll och i din personliga utveckling, kan det vara värdefullt att få hjälp utifrån.


Jag hjälper dig att hitta vägen till dina nya mål. Mina metoder är lösningsfokuserade och jag jobbar med att bygga på dina styrkor.


Under flera år har jag arbetat med att stötta och vägleda arbetssökande att hitta nya vägar på arbetsmarknaden, både individuellt och i grupp.


Så här fungerar karriärrådgivning:

Individuell karriärvägledning:

+

Jag hjälper och leder dig tryggt genom din process, med fokus på att hitta nya lösningar och insikter. Med fokus på dina förutsättningar och behov hjälper jag dig att fatta beslut om din jobbframtid.

Karriärvägledning i grupp:

+

Vissa delar av karrärvägledningen passar bra att göra i grupp. Att ta del av andra personers perspektiv ger värdefulla och nya insikter. Med trygghet och öppenhet leder jag gruppen så att du kan fokusera framåt och hitta nya lösningar.