Om företaget

ME din HR-partner stöttar ditt företag med HR-support inom hela HR-området, när du behöver det. Från rekrytering och individuellt chefsstöd – till hur du hanterar och förebygger ohälsa, omställning och uppsägning. Jag som driver företaget heter Mona Eriksson. Mitt kontor finns i Nyköping och mina kunder finns här i Nyköping och i mellersta Sverige. 

ME din HR-partner arbetar lösningsfokuserat, med samarbete och glädje i fokus.

Samarbete och glädje i fokus

Goda och trygga relationer är grunden för en bra arbetsmiljö, för att vi enklare ska våga prova på nya saker, sänker sjukfrånvaro och ökar kreativiteten. 

Lösningsfokuserat arbetssätt

För mig är det viktigt att se olika perspektiv. Jag utför alla uppdrag med respekt för individens och teamets unika förmågor. 


Jag trivs bra när jag får lösa problem och uppgifter tillsammans med andra – att ”tänka tillsammans” är min filosofi.

Om mig, Mona Eriksson:

En mångsidig resurs


Jag är utbildad personalvetare och har jobbat med HR-frågor och stöttat chefer inom den statliga, privata och kommunala sektorn i många år. Genom åren har jag arbetat på både operativ och strategisk nivå och har också varit chef under många år.


Under flera år har jag också arbetat med att stötta och vägleda arbetssökande att hitta nya vägar på arbetsmarknaden, både individuellt och i grupp.

Trygg, ansvarsfull och noggrann


Med många års erfarenhet och ett nyfiket sinne känner jag mig trygg och grundad i mig själv. Jag älskar att bidra till utveckling och känner en genuin glädje över att hjälpa och stötta andra genom min kunskap och erfarenhet.


Chefspodden


I maj 2021 var jag med i Chefspodden och berättade om min arbetslivsresa så här långt, med erfarenhet från privat och offentlig verksamhet, av att vara både medarbetare och chef.  I avsnittet samtalar vi bland annat också om HR-rollen och om chefsstöd. 
Lärande är något som pågår varje dag

Min akademiska utbildning inom HR har jag kompletterat med kurser i arbetsmarknadscoaching, lösningsfokuserad samtalsmetodik, UGL – utveckling grupp/ledare, situationsanpassat ledarskap och gestalterapeutisk grundkurs. Jag har också en handledarutbildning i att leda kollegiala samtalsgrupper.


Kunskap är centralt för mig och för mig är det viktigt att ständigt lära nytt och att uppgradera min egna HR-kunskap. Du kan läsa mer om mina utbildningar och yrkeserfarenhet i min profil på LinkedIn.